Tuotteet

Tuotteet merkeittäin

Esittelyputket ja
vaihdossa tulleet


Puuttukko moottoripyöräsi tuotelistasta? Kerro siitä meille!

Myynnissä myös Supertrapp-vaatteita kilpailukykyiseen hintaan!

Mxhaust - Bits Oy

Bruno Omistaja Bruno on moottoripyöräillyt laillisesti vuodesta 1972. 70- ja 80-luvuilla töiden ohessa rakentelu veti mukanaan näyttely-, kilpa- ja entisöintisceneen asennus- ja tarvikepuolella sekä USA:ssa että Suomessa. Erikoistuiminen löytyi pakoputkien valmistuksesta ja asennuksista kaikkiin polttomoottoreita käyttäviin laitteisiin. Vuonna 1986 aloitti toimintansa amerikkalaisten autojen ja kaikkien moottoripyörien pakoputkistoihin keskittynyt yritys.

MXHAUST:n tuotteet Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ratkaisuja autoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin, veneisiin, moottorikelkkoihin, ruohonleikkureihin, työkoneisiin ja vaikkapa puolustusvoimien kalustoon. Löydät tuote-esimerkkejä tämän sivun vasemmassa reunassa olevan merkkivalikon kautta. Ota yhteyttä, niin kerromme tuotteistamme lisää! Räätälöityjä palveluita asiakkaiden päiväuniin!

Oman konekannan lisäksi teemme yhteistyötä muun muassa Martelius Exhaust Oy:n kanssa, mikä mahdollistaa työt cnc-taivuttimilla ja erikoispinnoitteiden käytön. Dynamometri- ja säätöpalveluita tarjoaa Make Ansavuori yli 7000:n jarrutuksen tuoman kokemuksen ja tarkan laitteiston avulla.


Maahantuonti:

Supertrapp

Kerker


FPS Racing

JayBrake


Jardine Performance Products

Ajankohtaista

5.7.2013
Käytettyjen laitteiden poistomyyntiin lisätty Triumph Rocket Power Commander

21.2.2013
Jälleenmyyjälistaa on päivitetty.

30.1.2013
Meidät löytää 1.-3.2. MP 13 Moottoripyöränäyttelystä Helsingin messukeskuksesta osastolta 7h49

RSS RSS
Katso kaikki ajankohtaisuudet »